Képzések

2016. új irányt hozott a WordMagic Coach & Mediátor Iroda  működésében, ugyanis kidolgoztunk egy olyan tananyagot, amely lefedi a life coachok képzésének tematikáját, kevés személyes részvétellel, saját tempóban is végezhető, ugyanakkor nagyon magas minősítéseket megcélozva, a pedagógusok akkreditált továbbképzési rendszerében is részt vesz. 

Terméklista WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző

Egy mondatban: WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző lettünk, mára már több nagyszerű képzéssel. cegtablaFolyamatosan kínálunk ingyenes képzéseket is, melyek néhány órás betekintést adnak a teljes tanfolyamainkba. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mert már néhány óra alatt is megfordulhat az ember élete, ha elkezd befelé, önmagába tekintgetni, hogy egyre jobban megértse saját magát, megismerje érzéseit, fontosságait, tudatosítsa értékeit, megfogalmazza céljait. 

A Life Coach Képzést a nem pedagógus hallgatók részére ugyanazzal a tananyaggal értékesítjük, piaci képzésben. Az első, konfliktuskezeléssel foglalkozó modult, önállóan is értékesítjük, hogy minél több konfliktuskezelő legyen az országban. Jelenleg is dolgozunk több tananyagon, egyiknek a “Békében a gyermekekkel” fantázia nevet adtuk, másik négy 30 órás képzésünk öncoachinggal foglalkozik. Terveink szerint 2020. első hónapjaiban mind az öt új képzés piacra fog kerülni. 

Szóval nincs megállás, mert látjuk, milyen nagy szükség és érdeklődés van arra a tudásra, amit a képzéseinken keresztül ajánlunk. Köszönjük, hogy a kezdeti egyből mára már több képzés is kinőtte magát. Ez a képzésben résztvevők elégedettsége, és biztatása nélkül nem ment volna ilyen gyorsan.