Képzések

2016. új irányt hozott a WordMagic Coach & Mediátor Iroda  működésében, ugyanis kidolgoztunk egy olyan tananyagot, amely lefedi a life coachok képzésének tematikáját, kevés személyes részvétellel, saját tempóban is végezhető, ugyanakkor nagyon magas minősítéseket megcélozva, a pedagógusok akkreditált továbbképzési rendszerében is részt vesz.

WM Coach & Mediátor Iroda & Képző Terméklista

Egy mondatban: WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző lettünk, egy nagyszerű képzéssel. cegtablaAztán arra gondoltunk ezt a képzést nem pedagógusok felé is értékesítjük, piaci képzésben. Ezt követően pedig arra, hogy az első modult, önállóan is engedélyeztetjük, hogy minél több konfliktuskezelő legyen az országban. Jelenleg is dolgozunk egy tananyagon, melynek a “Békében a gyermekekkel” fantázia nevet adtuk, és terveink szerint 2017. első hónapjaiban piacra fog kerülni.

Szóval nincs megállás, mert látjuk, milyen nagy szükség és érdeklődés van arra a tudásra, amit a képzéseinken keresztül ajánlunk. Köszönjük, hogy a kezdeti egyből fél év alatt még három képzés kinőtte magát. Ez a képzésben résztvevők nélkül nem ment volna ilyen gyorsan.