Képzések

A felnőttképzés keretein belül távoktatásban life coachokat, és pozitív szemléletű instruktorokat képzünk, rendkívül kedvező 1 000 és 2 000 forint/óra közötti áron.

2016. új irányt hozott a WordMagic Coach & Mediátor Iroda  működésében, ugyanis kidolgoztunk egy olyan tananyagot, amely lefedi a life coachok képzésének tematikáját, kevés személyes részvétellel, saját tempóban is végezhető, ugyanakkor nagyon magas minősítéseket megcélozva, a pedagógusok akkreditált továbbképzési rendszerében is részt vesz. Egy mondatban: WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző lettünk, mára már több nagyszerű képzéssel. 2019-ben kidolgozásra került egy új képzési anyag, „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” címmel. Húsz tananyagból áll, és azokat a témákat dolgozza fel, amelyek az elmúlt öt év során a legtöbbször kerültek elő, a munkám során. Ez a 120 órás képzés még kevesebb személyes részvétellel, saját tempóban végezhető, ugyanolyan nagyon magas minősítéseket megcélozva, ez a képzés is részt vesz a pedagógusok akkreditált továbbképzési rendszerében. cegtabla                          A “Life Coach Képzést”, és az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” képzést a nem pedagógus hallgatók részére ugyanazzal a tananyaggal értékesítjük, piaci képzésben.

Az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” képzés négy modulját, és a “Life Coach Képzés” első, konfliktuskezeléssel foglalkozó harminc órás modulját, önállóan is értékesítjük.

Folyamatosan kínálunk ingyenes képzéseket is, melyek néhány órás betekintést adnak a teljes tanfolyamainkba. Érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mert már néhány óra alatt is megfordulhat az ember élete, ha elkezd befelé, önmagába tekintgetni, hogy egyre jobban megértse saját magát, megismerje érzéseit, fontosságait, tudatosítsa értékeit, megfogalmazza céljait. Az ingyenes képzésekkel az a szándékunk, hogy minél több ellenálláskezelő, szorongáskezelő, félelemkezelő, tehetősségkezelő, és konfliktuskezelő legyen az országban, mert látjuk, milyen nagy szükség és érdeklődés van arra a tudásra, amit a képzéseinken keresztül ajánlunk. Köszönjük, hogy a kezdeti egyből mára már több képzés is kinőtte magát. Ez a képzésben résztvevők elégedettsége, és biztatása nélkül nem ment volna ilyen gyorsan.