Business Coaching

„A coach azt mondja ki, amit nem akarsz hallani, azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az legyél, amit mindig sejtettél, hogy lehetnél” (Tom Laundry)

Egyéni, és munkahelyi coachingokra van lehetőség.

A coaching konzultációk ára 6 000 forint/ fő/ óra.

A coaching két, vagy több ember közötti beszélgetés, ahol a coach valamilyen cél elérésében segíti a hozzáfordulókat. A beszélgetés során a coach nem hoz döntéseket, nem ad tanácsot, csak kérdésekkel, technikai módszerekkel segíti a hozzáfordulót. Ennek következtében a coachingot igénybe vevő felismerésekre jut, következtetéseket von le, és eldönti, hogy a legoptimálisabb megoldás érdekében mikor, mit, és hogyan tegyen.

Business coaching esetében a coach kliensei a munka világából érkeznek. Ma még legtöbben az üzleti szférából veszik igénybe a coaching szolgáltatást, de egyre több a megkeresés a közigazgatás, egészségügy,  oktatás, szociális szféra, településirányítás, pályázatok, projektek területeiről is. A leggyakrabban valamilyen probléma megoldása a cél, de bizonyos készségek kialakításában, fejlesztésében is kérik a coach segítségét. A coaching során személyre szabott programokkal segíti a coach a hozzá fordulót abban, hogy ötletei, meglátásai, erőforrásai segítségével sikeresen valósítsa meg az elképzeléseit.

Kommunikációs problémák, szervezeti átalakítás, motiválatlanság, döntési nehézségek, munkahelyi dilemmák, időgazdálkodás, túlterhelés, stressz, irigység, rosszindulat, konfliktusok, kiégés, munka-magánélet egyensúlya, és számos egyéb probléma esetén lehet segítségünkre egy jó business coach. Lehetősége van előzetes bejelentkezés után, egy ingyenes, harminc perces konzultációra, akár személyesen, akár a világhálón át, így semmit sem kockáztat, viszont megtapasztalhatja, hogy szívesen dolgozna-e velem. Érdeklődhet a 06 30 240 00 07 telefonszámon, vagy a pbannabp@gmail.com mail címen.