Business Coaching

„A coach azt mondja ki, amit nem akarsz hallani, azt látja, amit nem akarsz látni, hogy az legyél, amit mindig sejtettél, hogy lehetnél” (Tom Laundry)

A coaching két, vagy több ember közötti beszélgetés, ahol a coach valamilyen cél elérésében segíti a hozzáfordulókat. A beszélgetés során a coach nem hoz döntéseket, nem ad tanácsot, csak kérdésekkel, technikai módszerekkel segíti a hozzáfordulót. Ennek következtében a coachingot igénybe vevő felismerésekre jut, következtetéseket von le, és eldönti, hogy a legoptimálisabb megoldás érdekében mikor, mit, és hogyan tegyen.

Business coaching esetében a coach kliensei a munka világából érkeznek. Ma még legtöbben az üzleti szférából veszik igénybe a coaching szolgáltatást, de egyre több a megkeresés a közigazgatás, egészségügy,  oktatás, szociális szféra, településirányítás, pályázatok, projektek területeiről is. A leggyakrabban valamilyen probléma megoldása a cél, de bizonyos készségek kialakításában, fejlesztésében is kérik a coach segítségét. A coaching során személyre szabott programokkal segíti a coach a hozzá fordulót abban, hogy ötletei, meglátásai, erőforrásai segítségével sikeresen valósítsa meg az elképzeléseit.

Kommunikációs problémák, szervezeti átalakítás, motiválatlanság, döntési nehézségek, munkahelyi dilemmák, időgazdálkodás, túlterhelés, stressz, irigység, rosszindulat, konfliktusok, kiégés, munka-magánélet egyensúlya, és számos egyéb probléma esetén lehet segítségünkre egy jó business coach. Lehetősége van előzetes bejelentkezés után, egy ingyenes, harminc perces konzultációra, akár személyesen, akár a világhálón át, így semmit sem kockáztat, viszont megtapasztalhatja, hogy szívesen dolgozna-e velem. Érdeklődhet a 06 30 240 00 07 telefonszámon, vagy a pbannabp@gmail.com mail címen.