Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal akkreditált pedagógus továbbképzés távoktatásban

Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal képzés foglalkozási óráinak száma: 120. A továbbképzés szervezésének formája: távoktatás. Alapítója, és Szervezője neve: Postmaster 2010 Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Felnőttképzési nyilvántartási száma: E-001496/2016. Alapítási engedély száma: 919/11/2019. Az alapítási engedély érvényességének dátuma: 2024. 12. 17. A képzés hivatalos tájékoztatója a Pedagógus-továbbképzés Akkreditációs Rendszer, Pedagógus-továbbképzés adatai https://pedakkred.oh.gov.hu/PedAkkred/Catalogue/CatalogueDetails.aspx?Id=7307 oldalon van.

2019. évben került kidolgozásra az új képzési anyag, „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” címmel. Húsz tananyagból áll, és azokat a témákat dolgozza fel, amelyek az elmúlt öt év során a legtöbbször kerültek elő, a munkám során. Ára kedvezményes, bevezető áron, 120 000 forint, melyet négy kamatmentes részletfizetéssel lehet kifizetni, 30 óránként, az órák teljesítése után. Abban bízunk, hogy ez a képzés is segítségére lehet az embereknek abban, hogy boldogabban, békésebben, bölcsebben éljenek.

Az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” képzés célja, az emberek támogatása abban, hogy a mindennapi terhelések mellett is kiegyensúlyozott, hatékony, motivált, és sikeres életet élhessenek. A pozitív szemléletmód, a korlátok helyett lehetőségekben való nézőpontváltás, a képzésen bemutatott kutatások alapján egészségjavító hatású, és növeli az egyéni hatékonyságot is.

A képzés távoktatásban történik, amit kényelmessé tesz az egyéni haladási tempó, és az otthonról történő tanulás. Speciális eleme a virtuális konzultáció, amelyen a tananyag megbeszélése mellett, a pozitív szemlélet, a pozitív pszichológia, a sikerkutatás, az öncoaching, a pályaválasztás, és a karrierépítés tudományosan elfogadott eredményeinek gyakorlati integrálására is sor kerül.

A százhúsz órás „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” megnevezésű képzés húsz hét képzési időből áll, de az egyéni haladási tempó miatt mindenki a saját ütemének megfelelő idő alatt végezheti el. A képzés végén “Pozitív Szemléletű Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra, amely jogszabályban meghatározott egyéb feltételek fennállása esetén, instruktori tevékenység folytatására is feljogosítja a résztvevőt. A tanúsítvány kiadásának feltétele a tanfolyam virtuális konzultációinak száz százalékán való részvétel, és a képzés során elkészített tizenöt oldalas továbbképzési portfólió.

További információt, jelentkezési lapot a pbannabp@gmail.com email címen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon kérhetnek.