WM Coach & Mediátor Iroda & Képző

“Nem az a mester aki megtanít valamire, hanem aki megihleti a tanítványt, hogy legjobb tudását latba vetve fölfedezze azt, amit már addig is tudott.”
(Paulo Coelho)

cegtablaWordMagic  a Coach & Mediátor Irodának & Képzőnek a neve, ahol a vállalkozói tevékenységemet folytatom.  Online és offline  módon is dolgozok, Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8. szám alatt, vagy virtuálisan. 

Az online kapcsolódás előnyös, mert ingyenes, jól működik, nincs utazási idő, kényelmesen, a saját otthonunkból, vagy irodánkból tudunk együtt dolgozni, bárhol is legyünk a világon.  Nem kell semmilyen speciális berendezés, ha van internet-hozzáférése, hiszen a legtöbb laptop, és számítógép rendelkezik beépített mikrofonnal és kamerával. Eddigi tapasztalataim szerint, a  munkát virtuálisan is lehet úgy végezni, hogy a folyamat olyan mély, és átalakító legyen, mint bármely más  ülésen.

Lehetősége van előzetes bejelentkezés után, egy ingyenes harminc perces konzultációra, akár személyesen, akár a világhálón át, így semmit sem kockáztat, viszont megtapasztalhatja, hogy szívesen dolgozna-e velem. Várom jelentkezését a következő elérhetőségek valamelyikén: 06 30 240 00 07 vagy pbannabp@gmail.com

A konzultációk ára a képzéseknél be van építve a képzés árába, más esetekben 6 000 forint/ fő/ óra.