Konzultációk

Konzultációkat tartunk a képzések során, life coachingnál, business coachingnál, mediációnál, és konfliktuskezelési szaktanácsadásnál. A konzultációk ára a képzéseknél be van építve a képzés árába, más esetekben 6 000 forint/ fő/ óra. A konzultációkra előzetes időpont és helyszín egyeztetés után személyesen, Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8 szám alatti irodaházunkban, vagy virtuálisan Messengeren, Skypon, Hangoutson, vagy telefonon kerül sor.

Az internet kiterjeszti a konzultáció kereteit térben, és időben, így bár a vállalkozásunk Berettyóújfaluban van, az általunk tartott konzultációkon az ország bármelyik településéről, és bármilyen más helyszínről részt lehet venni. Az online vagy személyes konzultációk keretein belül, négyszemközti, egyéni fejlesztések vannak. A virtuális, vagy személyes, egész egy napot igénybe vevő egyéni vagy csoportos konzultációkon, főleg esetmegbeszélésekkel dolgozunk.

Minden konzultációnkra és képzésünkre jellemző, hogy a képzési idő teljes, vagy jelentős részében otthonról folyik a munka, de egyéni választás alapján  a képzési idő teljes idejében, vagy bármilyen százalékában  a képzőhelyen személyesen is meg lehet jelenni.