Konfliktuskezelési szaktanácsadás

Egyéni, párkapcsolati, családi és munkahelyi konfliktuskezelésekre van lehetőség. A konfliktuskezelési konzultációk ára 6 000 forint/ fő/ óra.

Karriereket, sőt életeket is tönkre tehet a kezeletlen konfliktus. Sok az iskolai konfliktus is. Akivel a konfliktus történik sokszor hallgat róla, a szülő gyakran tehetetlen, a pedagógus az esetek jelentős részében bizonytalanok.

A gyerekeknek szükségük lenne arra, hogy tőlünk felnőttektől megfelelő konfliktuskezelési technikákat tanulhassanak. Mivel mindenki csak azt adhatja át, ami neki is birtokában van, ehhez az is kellene, hogy mi felnőttek rendelkezzünk ezzel a tudással. Én benne vagyok az Oktatási Hivatal országos szaktanácsadói jegyzékében, mediátorként be vagyok jegyezve az Igazságügyi Minisztériumnál, és regisztrált gyermekjogi képviselő is vagyok. Ebből a szándékból születtek meg a százhúsz órás, százhúsz pontot érő, akkreditált pedagógus továbbképzések, távoktatásban. Hivatalos megnevezése: “Life Coach Képzés – felkészítés szociális és életviteli kompetenciák fejlesztésére” és „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal”. Ezeknek a képzésnek a moduljai foglalkoznak konfliktuskezeléssel, kommunikációval, mediációval, vagyis azokkal az ismeretekkel, amiket konfliktuskezelési szaktanácsadóként is használunk. Az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” képzés négy modulját, és a “Life Coach Képzés” első, konfliktuskezeléssel foglalkozó harminc órás modulját, önállóan is értékesítjük. Folyamatosan kínálunk ingyenes képzéseket is, melyek néhány órás betekintést adnak a teljes tanfolyamainkba. Érdemes élni ezekkel a lehetőségekkel, mert már néhány óra alatt is megfordulhat az ember élete, ha elkezd befelé, önmagába tekintgetni, hogy egyre jobban megértse saját magát, megismerje érzéseit, fontosságait, tudatosítsa értékeit, megfogalmazza céljait.