Bemutatkozás

WordMagic annak a Coach & Mediátor Irodának & Képzőnek a neve, ahol a vállalkozói tevékenységemet folytatom. A word magic jelentése szó varázslat, szó mágia. Szerintem a szavak, mint folyamatosan használt eszközök valóban varázsolnak, hiszen a boldogulásunkat, és a bukásunkat is okozhatják.

Azért választottam ezt a nevet, mert a tevékenységeimmel azt szeretném elérni, hogy az emberek, vegyék észre, mekkora hatolom van a szavak használatában elrejtve. A szavak megfelelő módszerekkel, technikákkal kiegészítve segítik a boldogulásunkat. Mindez a megfelelő információk, és a kitartó gyakorlás segítségével megtanulható.

Minden ember boldogulni szeretne, mégis olyan keveseknek sikerül. Ha nem tudatosan használjuk a szavakat, nagyon sokszor, éppen a szándékainkkal ellentétes létállapotokat hozunk létre.

Remélem találsz olyan információt ezen az oldalon, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy a szavaiddal a boldogságodat, békességedet és a boldogulásodat idézd elő. Sokszor már annyi is elég, hogy valaki felhívja rá a figyelmedet, és attól kezdve egyre jobban figyelsz rá.

Ha segítőre van szükséged a coaching, és a mediáció keretein belül, egyéni és csoportos konzultációkra is bejelentkezhetsz.