Szóvarázs Kolompáréknál

„Egymást szolgálva szabaddá válunk”

Terméklista WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző

Az elmúlt években sok hátrányos helyzetű gyerekkel és családdal találkoztam. Gyermekvédelemmel foglalkozó szakemberként a gyomrom is, az öklöm is összeszorul nélkülöző gyerekek láttán, és tudom számos ember van így ezzel. Sokat gondolkoztam azon, mivel tudnék hozzájárulni a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, és családok életének jobbításához. Évekig középiskolai tanárként próbáltam segíteni, majd húsz hónapon át közösségi és ifjúsági koordinátorként. Nagy szerencsémnek tartom, hogy dolgozhattam a gyerekesély projektben. Az egyik rendezvényünk után gondoltam arra, talán a Szóvarázs könyv legfontosabb gondolatait, és a roma családmentorok, közösségi házak koordinátoraként szerzett tapasztalataimat összeszövögethetném egy mesekönyvbe.

Szóvarázs Kolompáréknál borítóHol sírtam, hol nevettem írás közben. Felelevenedett az a sok emlék, amit volt munkatársaimmal átéltünk. Nagyon hálás vagyok nekik a közös munkáért, és azért a sok segítségért is, amit a történetek könyvvé formálásáért tettek. Szerencsére az egyik volt mentorunk mesemondó, így nemcsak olvashatók, hallgathatók is lesznek a mesék. A nagymamája pedig évtizedek óta gyűjti a meséket. Nagy biztatás számomra, hogy neki is tetszik a könyv. Volt munkatársaim véleményét is kikértem, és aki a környezetemben roma volt annak meghallgattam és beépítettem az elképzelését. Így aztán ez egy nagy közös projekt lett, amelyben nagyon sokat gazdagodtam.

Sokat gondolkodtam azon,  milyen módon értékesítsem. Végül a direkt vagy más néven közvetlen értékesítés mellett döntöttem. Érdeklődni lehet emailen pbannabp@gmail.com, vagy telefonon 06 30 240 00 07. 

A “Szóvarázs Kolompáréknál”  című könyvből készítettem szakemberek számára egy rövidített változatot, és elküldtem az ország összes polgármesteri hivatalába. Remélem mindenki megkapta. Itt is közzéteszem, hogy bárki le tudja tölteni.

Szóvarázs Kolompáréknál- KIEMELÉSEK